Мараджиев: Прекъсваме кампанията и тръгваме към Богдан и Трилистник, всеки може да се включи

Автор: Plovdiv Now 19874
Мараджиев: Прекъсваме кампанията и тръгваме към Богдан и Трилистник, всеки може да се включи
Кметът на Стамболийски и областен координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев призова доброволци да се включат в справянето с последиците от наводненията в Карловско и Трилистник. 
 
"Както обявих вчера, спирам предизборната кампания на ГЕРБ за Пловдив област и с водача на листата Десислава Трифонова и кандидатите от листата отиваме да помагаме на хората от пострадалите от наводненията села", написа той. Всеки, който желае, може да се включи като доброволец и да помогне на място още утре – 5 септември. За целта са определени два сборни пункта, а часът на срещата утре  е 10.00 часа.
 
Единият пункт е в центъра на село Трилистник, където доброволците ще бъдат посрещнати от кмета на община Марица Димитър Иванов. Вторият пункт е в центъра на село Богдан, като там групата ще бъде посрещната от кмета на община Карлово д-р Емил Кабаиванов.
 
Необходимо е всеки, който участва като доброволец, да бъде подсигурен с гумени ботуши, лопати и други принадлежности, които смята, че ще са му потрябват.
 
"Очаквам от София младежи ГЕРБ, които ще бъдат в село Богдан заедно с наши доброволци . В село Трилистник ще има група от Стара Загора и от общините от Пловдив област. Ще дойдат доброволци и от Пазарджик. За Трилистник има осигурен бобкат, комбиниран багер и самосвал от Николай Белчев, на когото благодаря! Бобкат и техника ще бъдат в 10 часа и в село Богдан, като те са осигурени от кмета на Ново село Иван Стойчев. Един ТИР с вода след обяд ще се раздаде в селата, пострадали от наводнението", обяви Мараджиев. 
 
По думите му проблемът е в липса на тежка техника. Той апелира строителните фирми и собственици на тежка техника да помогнат.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина