Мараджиев: ГЕРБ ще има поне 4 мандата в Пловдив област, 80% от листата ще е с нови лица

Автор: Plovdiv Now 11742
Мараджиев: ГЕРБ ще има поне 4 мандата в Пловдив област, 80% от листата ще е с нови лица

ГЕРБ ще има минимум 4 мандата за следващия парламент от Пловдив Област, а е възможно да има и 5 депутати от областта. Това прогнозира в ефира на Дарик областният координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев. Според него областният управител  Дани Каназирева, която се спряга за депутат от партията на Бойко Борисов, ще бъде много по-полезна в листите за народни представители на ГЕРБ в Пловдив-град, отколкото в Пловдивска област.

"На 9 февруари ще останете изненадани от листите на ГЕРБ. Над 80% от имената в тях ще са на съвсем нови лица, има и много млади хора", съобщи още Мараджиев.

Кметът на Стамболийски заяви, че има много работа и единствената му мисъл е спечелването на парламентарните избори. Той смята, че не е желателно кметове на общини и на районни кметства да бъдат номинирани и да участват във вота на 4 април.

Сред номинираните до момента от партийните структури на ГЕРБ в областта са досегашните депутати генерал Константин Попов, Mладен Шишков от Раковски и Данка Люртова от Карлово.

"Не се притеснявам от "Има такъв народ", защото виждам, че на терен те нямат структури по места. Относно партията на Цветан Цветанов - достатъчно е само да видите какви са лицата в неговите листи, за да разберете,  че към него не  могат да прелеят избиратели от дясното пространство", коментира още областният координатор на ГЕРБ.

По думите му, "Републиканци за България" са като джудже, което се опитва да се качи на раменете на великана. 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина