Малки коледари гостуваха на кмета на Стамболийски СНИМКИ

Автор: Валерия Василева 6018
Малки коледари гостуваха на кмета на Стамболийски СНИМКИ

Малки коледари от две общински детски градини посрещнаха в администрацията на Стамболийски. Коледното настроение превзи общината още вчера, когато на гости бяха децата от ОУ "Христо Ботев". Учениците поздравиха служителите с празнична програма, рецитали на стихотворения и танци. 

По-рано днес кметът посрещна и джуджетата от ДГ "Слънце". Малчуганите отново донесоха усмивки в администрацията със специална коледна програма. Дечицата бяха подготвили и коледни сувенири, които подариха на служителите на общината. 

Всички малки посетители се наредиха за обща снимка с Мараджиев и имаха възможност да седнат на кметсткия стол и да се снимат с кметската огърлица. Добрият Дядо Коледа бе посетил администрацията малко преди тях, за да им остави подаръчета под елхата. В социалните мрежи кметът сподели, че и двете срещи са били изключително емоционални и пожела на всички деца от града да растат здрави, все така умни и красиви.

Нека сбъдват мечтите си и се радват на детството си! Когато пораснат, ако излязат от града, винаги да си спомнят за хубавия си роден край и Стамболийски, написа още той. 

Снимки: Фейсбук

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина