Край на наводненията! Дренажен канал на улица в Куртово Конаре решава проблема

Автор: Plovdiv Now 7055
Край на наводненията! Дренажен канал на улица в Куртово Конаре решава проблема
Изграждането на дренажен канал на ул. „12-та“ в село Куртово Конаре, община Стамболийски, започна от миналата седмица,, събощава кметът на общината Георги Мараджиев.
 
Улицата години наред при всеки дъжд се наводняваше и ставаще непроходима. Вече е положен дренажен камък, който ще поема дъждовната вода, направени са и отводнителни шахти. Каналът е дълъг около 70 метра и с изграждането му проблемът с наводняването на улицата се разрешава.
 
"Тук е мястото да кажа, че до края на мандата приоритет са улиците както в Куртово Конаре, така и в цялата община. За Куртово Конаре приоритетите са още довеждащият колектор, здравната служба и осигуряване на средства за канализацията. Скоро ще започнем и други улици, които имат необходимост от ремонт и отводняване. Да, инфраструктурата е под всякаква критика в цялата община въпреки усилията, които полагаме, но няма как да постигнем всичко за 4 години. Разбирам недоволството на хората, защото са прави. Защо ли? Хората не търсят лукса, те искат нормален живот, какъвто им се полага. А ние ще работим така, че след три години отново да се срещаме с усмивка. И няма по-голямо удовлетворение за един кмет да чуе думите: Благодарим Ви! Можете още!
На снимката с кмета на селото Иван Пиринов сме без маски, защото е правена преди въвеждането на маските на открито като предпазна мярка", написа кметът Георги Мараджиев.
 
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина