Кметът на Стамболийски ще се бори за втори мандат, уверен в победата! Екипът е готов

Автор: Plovdiv Now 6275
Кметът на Стамболийски ще се бори за втори мандат, уверен в победата! Екипът е готов

Кметът на Стамболийски обяви официално кандидатурата си за втори мандат на предстоящите местни избори през есента.

Георги Мараджиев даде заявката си за нови четири години управление на официалната церемония днес по откриването на сградата, в която ще се помещава Общинският съвет на града.

„На днешната дата искам да съобщя и нещо, свързано с предстоящите тази есен местни избори: Обявявам официално, че ще участвам на местните избори като кандидат за кмет на община Стамболийски. Аз съм първият кмет от Пловдивска област, който обявява официално, че ще участва в предстоящите местни избори“, каза по време на тържествения водосвет кметът.

Той подчерта, че е и първият кмет, който има готов екип за изборите и това са хората, които в момента работят за просперитета на общината.

Георги Мараджиев представи екипа си, настоящ и бъдещ: заместник-кметове Мария Вълканова и Любомир Марков, финансов директор Йорданка Бангова, главен счетоводител Бистра Гогова, финансист – Ани Петрова, а Теодора Вълканска - главен юрисконсулт.

Контрольорът на Община Стамболийски – Божурка Скачкова също остава в екипа, както и Ани Попова – вътрешен одитор. Отдел „Стопански“ ще продължи да се оглавява от Вили Ангьозова, отдел ГРАО - от Радка Томова. Костадин Аврамов е заслужил мястото си в екипа заради приноса си в реализацията на много от спечелените проектите.

Началникът „Образование“ – Пепа Богданова, главният архитект на Общината - Румяна Иванова и Даниела Кръстева – секретар също ще продължат да работят в администрацията, ако Георги Мараджиев спечели кметските избори.

За председател на Общинския съвет при мнозинство на ГЕРБ е определен Стоян Богданов. "Листата на ГЕРБ ще е от 21 кандидати за общински съветници, като те и екипът ми от Общината ще са моят щаб за изборите, а аз ще съм председател на предизборния щаб“, съобщава Героги Мараджиев.

 

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина