Кметът на Стамболийски за празника на града: Посрещаме деня със заслужено самочувствие

Автор: Plovdiv Now 10289
Кметът на Стамболийски за празника на града: Посрещаме деня със заслужено самочувствие

На Свети Дух, който е и празник на град Стамболийски, кметът на общината Георги Мараджиев публикува в социалните мрежи поздрав към съгражданите си. Ето какво написа градоначалникът:

На днешния голям християнски празник Свети Дух и Ден на Стамболийски за мен е голяма радост, че за пета поредна година имам възможност да Ви честитя празника като кмет на общината!

За първа година няма да можем да се съберем и да празнуваме на площада. Изпълнен съм обаче с оптимизъм, че догодина ще можем отново да сме заедно и да направим празника такъв, какъвто винаги е бил в нашия уникален и самобитен град.

Изпълнен съм с оптимизъм за бъдещето, защото доказахме и какво можем да направим само за няколко години, като променихме цялата визия на града и региона. Ще продължаваме по същия начин, за да остане нашата община красиво и приятно място за живеене!

Благодарение на това, което изградихме до момента, днес посрещаме Деня на Стамболийски със заслужено самочувствие. Горди сме от постигнатото и уверено работим за бъдещето!

За Празника на нашия град отправям към Вас и сърдечните си пожелания за здраве, благоденствие и много успехи!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина