Кметът на Стамболийски положи клетва за втори път: Никога не съм спирал да работя за общината

Автор: Plovdiv Now 6611
Кметът на Стамболийски положи клетва за втори път: Никога не съм спирал да работя за общината

Георги Мараджиев днес за втори път положи клетва като кмет на община Стамболийски.

Той искрено благодари на гражданите за доверие, което се равнява на 63 % от гласовете още на първи тур. Заедно с кмета положиха клетва и новите общински съветници, както и кметовете, избрани в селата Куртово Конаре, Ново село, Йоаким Груево и Триводици. 

Ето емоционалното послание на Георги Мараджиев в социалните мрежи:

"Благодаря на Общинска избирателна комисия за перфектно свършената работа. Благодаря и на някои от кандидатите за кметове, с които проведохме една изключително позитивна и благородна кампания. Днес положиха клетва и новите общински съветници и кметовете, които бяха избрани в Куртово Конаре, Ново село, Йоаким Груево и Триводици.

От всички обаче аз бях единственият в залата на Общинския съвет, който знае как се печелят и как се губят избори, защото нямаше друг кмет, който да е участвал в избори през 1995 година и да ги е загубил и нямаше друг, който да е участвал 2015 година в местните избори и да ги е спечелил, както и да е участвал през 2019 година и пак да е спечелил изборите. Това е оценката на гражданите за моята работа, за работата на общинските съветници и за работата на администрацията, която считам, че ръководя много добре. Оттук нататък ни чака още много работа, като за мен днес не е първият ми работен ден за новия мандат, защото първият ми работен ден беше преди 30 дни, когато излязох от кабинета си за предизборната кампания.

Никога не съм спирал да работя за община Стамболийски, няма и да спра! И смятам, че това, което постигнахме, е много. Тук имаше лек упрек, че не сме дали всичко от себе си за селата, затова искам да припомня, че за първи път в Ново село бе направен ремонт на детската градина за 1,2 милиона, за Йоаким Груево платихме неразплатената канализация на стойност 800 000 лева, за Триводици дадохме 150 000 лева за църква, а за четирите села заделихме по 100 000 лева за нови централни части.

Продължаваме в същия дух и смятам, че след четири години хората ще останат още по-доволни от това, което ще имат като развитие на общината. Горд съм, че съм първи в Пловдив област с такъв резултат, горд съм, че в момента сме и първата община в Пловдив област, която правим клетва. Така че, дай боже, и за напред ДА БЪДЕМ ВИНАГИ ПЪРВИ! И пак искам да кажа това, което казвах по време и на предизборната кампания: НИЕ НЕ СМЕ НАЙ-ДОБРИТЕ, НО ПО-ДОБРИ ОТ НАС НЯМА! Пожелавам успех на всички кметове, пожелавам успех и на себе си, но нека този успех да е най-вече за гражданите на община Стамболийски!", завършва кметът.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина