Кметът на Стамболийски подаде оставка като областен координатор на ГЕРБ

Автор: Plovdiv Now 16538
Кметът на Стамболийски подаде оставка като областен координатор на ГЕРБ

Георги Мараджиев подаде оставка пред Изпълнителната комисия на ГЕРБ като областен координатор на партията в област Пловдив. Това съобщават от пресцентъра на политическата партия. Като мотив за това свое действие Мараджиев е посочил желанието си името на ПП ГЕРБ да не бъде опетнявано, докато тече проверката на всички факти и обстоятелства около сделките му, изнесени в медиите.

Новината, че кметът на Стамболийски е закупил 5 апартамента на морето, придобити по време на мандата му, обиколи медиите по-рано днес. Имотите са в луксозния курорт в „Слънчев бряг“, като три от тях са купени на името на съпругата му, един е на сина му и един – на малолетна внучка, съобщава БТВ в свое разследване.  Освен многото си имоти градоначалникът е декларирал 2,5 млн. лв. лични приходи само за година. Мараджиев е бивш бизнесмен, притежавал предприятията за полиетиленови чували, различни видове фолио и пластмасови изделия в Цалапица край Стамболийски. 

Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще обсъди представената в медиите информация за Георги Мараджиев и тогава ще вземе решение.
По-късно днес Георги Мараджиев ще даде брифинг пред медиите, на който ще изнесе подробно всички факти по темата. 

Очаквайте подробности!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина