Кметът на Стамболийски: Отворете сърцата си за доброто и подкрепете децата в нужда!

Автор: Plovdiv Now 7787
Кметът на Стамболийски: Отворете сърцата си за доброто и подкрепете децата в нужда!

Кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев публикува нов емоционален пост в социалните мрежи. В него той призовава общественици политици и бизнесмени да отворят сърцата си и да окажат помощ и подкрепа на децата и младежите, които по една или друга причина, са се оказали в неравностойно положение.

Ето какво написа градоначалникът на фейсбук страницата си днес:

"Преди две години и половина се запознах с едно момче от Триводици – Иван. Това се случи по време на церемонията по раздаването на наградите "Добротворец на годината", учредени в памет на една от най-големите български учителки и благодетелки Рада Киркович. Тогава аз получих този приз от КБН7 в партньорство с ЦСРИ "Рада Киркович"- гр. Пловдив, чиято дейност е свързана с децата в неравностойно положение. Поводът да се запозная с Иван, който е останал без родители и е отгледан от своята баба, бе, че той участва в тази церемония, защото е едно от децата, които през годините е получавало подкрепа от КБН7 и ЦСРИ "Рада Киркович".

Днес Иван бе при мен в Общината. Поканих го с неговата баба, защото тази година той е абитуриент и аз му бях обещал, че ще поема всички разходи около бала му, включително и екскурзията в чужбина. Но не това е поводът, поради който пиша този пост. Причината да го напиша е, че знам за много други деца в нашата община, които са в положението на Иван, които също са в неравностойно положение и имат нужда от подкрепа.

Затова призовавам всички общественици, политици и бизнесмени от общината да отворят сърцата си за доброто и да помогнат на децата, които се нуждаят от помощ и подкрепа. Защото добрините не са това, което ежедневно правим за промяната на градската среда, за ремонта на улиците, пътищата, парковете. Добрините са това, което идва от сърцата ни и което правим за хората и тяхното лично щастие!", завършва призива си кметът.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина