Кметът на Стамболийски Мараджиев категорично се разграничи от новия проект на Цветан Цветанов

Автор: Plovdiv Now 22578
Кметът на Стамболийски Мараджиев категорично се разграничи от новия проект на Цветан Цветанов

Кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев категорично се разграничи от новия проект на Цветан Цветанов. Коментара му идва след репортаж, излъчен вчера от национална телевизия. В него се отразява коментар на премиера Бойко Борисов, който пожелала успех на Цветанов. Подбрани са и архивни кадри от гостуването му в Пловдив област, на което домакин е областният координатор на ПП ГЕРБ.

От градската администрация смятат, че кадрите, на които Мараджиев стои до Цветанов, насаждат погрешни представи у зрителите. Ето и позицията на областният координатор на ПП ГЕРБ и кмет на Стамболийски Георги Мараджиев: 

„Обръщам се към всички, които тази вечер са гледали новините на БНТ1. Бяха излъчени стари кадри от посещения на г-н Цветан Цветанов като заместник-председател на ГЕРБ в Пловдивска област, по време на които аз като областен координатор съм го посрещал и съм бил до него на всяко едно мероприятие на партията в областта. Спечелих изборите за кмет на община Стамболийски през 2015 година без да съм бил тогава член на ГЕРБ, но бях подкрепен от партията, на която станах член месеци по-късно. Станах член на ПП ГЕРБ не заради Цветанов, за който лоша дума не бих изрекъл, а заради това, че повярвах в идеите и в лидера на партията г-н Бойко Борисов. И в момента съм областен координатор на ПП ГЕРБ Пловдив област. Защо да не се гордея, от какво да се срамувам? От това, че поисках от г-н Борисов лост и опорна точка и обещах да преобърна Пловдив област? От това, че от 5 кмета на общини в областта през 2015 година сега имаме 10 кмета на ПП ГЕРБ? От това, че благодарение на правителството Стамболийски стана една от най-бързо развиващите се общини? Да ме е срам, че сравних ПП ГЕРБ с F16 и казах, че с такъв добър пилот като Бойко Борисов и с двигател като Цветанов летим нагоре, и това не е магистрала, на която можеш да отбиеш в аварийната лента за по едно кафе, а е горе на високото и там отбиеш ли, падаш надолу? Да, но двигателят може да се развали, може да е за смяна маслото! Но пилотът? От него зависи всичко! Той е човекът, който трябва да управлява самолета и при изгорял двигател! И накрая искам да кажа, че аз съм много малък да давам съвети, но съм достатъчно голям, да давам акъл. Не е добре да гориш мостове! Може да ти се наложи да се върнеш по този мост, защото колелото се върти и стъпва на всяка спица! Гордея се, че съм една малка част от едно голямо семейство и съм спомогнал поне мъничко за ония видими резултати, за които всички мечтаем! Част съм от голямото семейство на ПП ГЕРБ и се гордея с това! Гордея се с миналото си, ще се гордея и с бъдещето си! Знам от къде съм тръгнал и винаги мога да се върна там! Над вратата вкъщи още стоят закачени старите ми обувки. Всеки ден съм в някоя община от 17- те в Пловдивска област и с колегите говорим без страх, споделяме проблемите, правим промени – защо ли? Защото сме единни и знаем какво искаме! Искаме да живеем по-добре и да следваме мечтите си! Сбъднатите мечти ще ни направят щастливи не само нас, а и нашите деца!“

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина