Избират изпълнители за ремонта на пътищата до Йоаким Груево и Триводици

Автор: Plovdiv Now 6285
Избират изпълнители за ремонта на пътищата до Йоаким Груево и Триводици

Обществените поръчки за проектите за ремонта на двата пътя Йоаким Груево-Стамболийски и Триводици-Стамболийски, на детската градина в Ново село и за рехабилитация на част от уличната мрежа в Стамболийски, която включва улиците „Иван Вазов”, „Стефан Стамболов” и „Св. св. Кирил и Методий”, са на финала. 

"Процедурата е тежка, но нямаме обжалване до момента и смятам, че до края на месеца ще имаме избрани изпълнители", съобщи кметът Георги Мараджиев. То посочи, че не иска да създава дискомфорт на гражданите, особено при ремонта на пътищата, затова след като бъдат избрани изпълнителите, ще се изчака тежкият зимен период, преди да се разкопава.

"Защото знаете, че това неминуемо ще изисква реорганизация на движението по пътищата и малко или много ще създаде неудобство при придвижването на жителите на общината. Така че, ще започнем строително-ремонтните дейности след зимата и ще направим такава транспортна схема, която да е най-удобна за хората. Отсега трябва да се знае, че ще имаме затруднения при придвижването. От толкова време обаче чакаме тези ремонти, че нека няколко месеца да запазим спокойствие и да знаем, че до следващата есен всичките ни проекти ще бъдат завършени", допълни градоночалникът. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина