Хванаха дилър и клиент в Пловдив, в Стамболийски - продавачка на незаконна ракия

Автор: Plovdiv Now 86573
Хванаха дилър и клиент в Пловдив, в Стамболийски - продавачка на незаконна ракия

22-годишен пловдивчанин е бил задържан тази седмица в ареста на Четвърто РУ заради разпространение на марихуана. Униформените са претърсили жилището му и са иззел множество полиетиленови пликове с растителна маса и електронна везна. От изготвената експертна справка е било установено количеството - 57 грама. Установени са били и клиенти на продавача, които са били разпитани като свидетели.

Единият от клиентие на въпросния дилър е 18-годишно момче, у когото са били намерени 3 пликчета с марихуана с количество около 2,5 грама. При разпита то е признало пред полицейските служители, че е придобило наркотичното вещество от именно от задържания по-рано млад мъж. Работата по случая продължава.  

Материалите са докладвани на Окръжна прокуратура Пловдив. По случая е образувано досъдебно производство.

Полицаи в Стамболийски пък са извършили проверка на хранителен магазин в града, собственост на 60-годишна жена. Магазинът се енамирал в приземен етаж от къща в населеното място. В хода на проверка от жилището на собственичката му са иззети 29 литра жълта течност с мирис на ракия. Алкохолът бил предлаган за продажба в магазина без необходимите документи и бандерол.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина