Голям спортен празник събра малчуганите от община Стамболийски

Автор: Plovdiv Now 11172
Голям спортен празник събра малчуганите от община Стамболийски
Детски спортен празник под наслов „Малките спортисти - пример за толерантност“ се състоя в Стамболийски днес. Представителни отбори от всички детски градини на територията на общината подготвителната група от Обединено училище “Христо Ботев” град Стамболийски се включиха в събитието. 
 
Празникът беше организиран под формата на спортни игри със състезателни елементи, но без състезателен характер. Децата се забавляваха и участваха в отборни дейности.
 
"Това събитие е част от предвидените дейности по проекта „Хъб за социално включване Стамболийски“, който получава финансиране по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство за периода 2014-2021 година.
Всички деца заслужено получиха медали и купи. Те са нашите победители. Благодаря на заместник-кмета на община Стамболийски Теодора Денева и всички, които помогнаха за осъществяването на това прекрасно събитие", сподели кметът на общината Георги Мараджиев. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина