Георги Мараджиев: Благодарен съм за всичко постигнато, ще продължаваме да градим бъдещето

Автор: Plovdiv Now 6783
Георги Мараджиев: Благодарен съм за всичко постигнато, ще продължаваме да градим бъдещето
СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ,
Изпращаме 2022 година и сме на прага на Новата година - 2023-та! Новогодишната нощ е време за равносметка - за успехите и неуспехите, за емоциите, за чувствата, които са ни владели през изминаващата година. За нас успехите през изминалата година бяха много повече от неуспехите, поводите за усмивка, положителните емоции и чувството на радост бяха много повече от негативните преживявания!
Няма да изброявам отново какво постигнахме и какво още ни предстои, защото през цялата година ежедневно и не веднъж съм съобщавал и за спечелените проекти, и за наградите, които сме получавали за добре свършената работа.
В края на годината искам да кажа само, че съм благодарен за всичко, което постигнахме и смятам, че всички ние трябва да сме удовлетворени, защото виждаме как нашата община върви напред и има бъдеще, което ние ще продължаваме да градим!
Изпращаме една успешна година! Очаквам 2023-та година с вяра за здраве, успехи - лични и професионални, топлина в домовете и сърцата, любов и много споделени чудеса!
Да е мирна и честита!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина