Футболните игрища в парковете в Стамболийски на финал, ще се ползват безплатно, ако се пазят

Автор: Plovdiv Now 9087
Футболните игрища в парковете в Стамболийски на финал, ще се ползват безплатно, ако се пазят

Работата по двете футболни игрища, които се изграждат в големия парк в „Полатово” и в заводския парк в Стамболийски, е на финал. Положена е настилката и се разчертава теренът. Следващата стъпка е посипването с пясък. Трябва да се сложат оградата и осветлението, съобщава кметът Георги Мараджиев.

Съоръженията ще могат да се ползват след приключване на цялостния ремонт на парка, в който се намират. Футболните игрища и игрището за баскетбол, което ще бъде в един от парковете на бул. „Васил Левски”, ще се ползват безплатно.

Всички ще бъдат осветени, за да е възможно използването им до късно вечер. Сутрин ще се отключват, а вечер ще бъдат заключвани от служителите на СОТ-а, който обслужва общината.

"Ако има и най-малка злоупотреба при ползването на игрищата, ще се вземат други мерки, като ще бъдат назначени служители на всяко от тях и ще станат платени. Искам да са безплатни, но и да се пазят! Разчитам на съзнанието на хората и на това, че сами трябва да пазим всяка една придобивка. Вярвам, че това ще е така, но, ако греша, само за един ден безплатното ще стане платено!", категоричен е кметът.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина