Един човек в Стамболийски и двама в Триводици са заразени с коронавирус

Автор: Plovdiv Now 70196
Един човек в Стамболийски и двама в Триводици са заразени с коронавирус

Г-жа Теодора Вълканска, заместник-кмет, излезе с официално изявление по повод обявените случаи на заразени с коронавирус в община Стамболийски. Ето какво казва тя, без редакторска намеса:

"От името на г-н Мараджиев Ви уведомявам, че дори и да имам информация за регистриран случай на COVID-19 на територията на Община Стамболийски, със Заповед на Председателя на Националния оперативен щаб, ИМАМ ЗАБРАНА да изнасям информация, преди той да го е съобщил на брифинг.

Както и в други общини, така и в нашата има болен - да. 1 от град Стамболийски и 2-ма от с.Триводици. И тримата са хоспитализирани и се намират в болница в град Пловдив. След проведен разговор с Областният управите - Дани Каназирева, РЗИ Пловдив, Областният кризисен щаб и Общинският кризисен щаб, са взети всички необходими мерки за спиране разпространението на вируса. Със съвместни действия с Областния управител сме готови да предприемем и по-строги и крупни мерки, в случай на необходимост.

ВСЯКА ЕДНА ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО КАСАЕ COVID-19 ЩЕ ВИ БЪДЕ ПОДНАСЯНА САМО СЛЕД КАТО ПОЛУЧА РАЗРЕШЕНИЕ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ И ОБЛАСТНИЯ КРИЗИСЕН ЩАБ. ЗАБАВЯНЕ В ИНФОРМАЦИЯТА НЯМА, СПАЗВАМ ЗАКОНА", добавя заместник-кметът.

Подобни новини

Николай

Има и още четири положителни проби от Куртово Конаре. А казват че са от Пловдив

09:32, 23.04.2020
Отговора 0
Отговор

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина