Друсани шофьори закопчаха в Пловдив, спипаха един и в Стамболийски

Автор: Plovdiv Now 4950
Друсани шофьори закопчаха в Пловдив, спипаха един и в Стамболийски

При проверка на лек автомобил «Мерцедес», служители от пътна полиция на Първо РУ са задържали 20-годишен пловдивчанин, шофирал след употреба на марихуана. Младежът е бил спрян на «Коматевско шосе» малко след 18.30 часа снощи, а на контролните въпроси на униформените той отговарял несвързано и неадекватно.

За същото престъпление служителите на районното са задържали и още един млад водач - 19-годишен от смолянското Неделино. Малко след полунощ на 13 октомври момчето, което управлявало също Мерцедес, е било спряно на булевард «Кукленско шосе». Драг чек тестът реагирал положително за употреба на амфетамин.

За шофиране след употреба на канабис в ареста на Трето РУ е бил задържан и още един млад мъж - 27-годишен водач на Форд Фокус. Проверката на младия пловдивчанин е била извършена в 22,55 часа на булевард «Цар Борис III Обединител“ от автопатрул на районното управление. Водачът няма предишни криминални прояви.  

Дрогиран бе задържан и на територията, обслужвана от РУ Стамболийски. Двадесет минути след полунощ днес автопатрул на районното е спрял в близост до пътен възел «Ортахан» водач на БМВ. Тестът за употреба на 24-годишния мъж зад волана е реагирал положително на афметамин. Шофьорът е от Стамболийски, а колата се е оказала чужда собственост.

Снимката е илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина