Дезинфектанти, дистанция, маски и никакво струпване на Куртово Конаре фест

Автор: Plovdiv Now 6976
Дезинфектанти, дистанция, маски и никакво струпване на Куртово Конаре фест

Все повече се доближаваме до старта на тазгодишното издание на Куртово Конаре фест. Събитието се провежда в едоименното село в община Стамболийски и ще продължи по традиция три дни - на 11, 12 и 13 септември.

С оглед на удължената епидемична обстнановка в страната и нестихващото разпространение на коронавируса, организаторите от читалище "Любен Каравелов" в селото предприемат драконовски мерки за безопасното протичане на събитието и свеждането до нула на риска от заразяване.

Ето какво трябва да знаят и да съобразят участниците и посетителите на фестивала:

- Спазване на дистанция;
- В закрити помещения - читалище, магазини и е необходимо ползването на маски;
- На определени места ще има дезинфектанти, които ще могат да се ползват от всички;
- Не трябва да има струпване по щандовете. Самите участници в изложението са инструктирани как да се спазват правилата;
- Всички събития тази година ще се провеждат на открито, няма да има лекции и прожекции в помещенията на читалището. Изключение прави само една от изложбите - тази с иконите на Станимира Радичева. Тя ще бъде в читалището и ще има специален режим за разглеждане - максимум по 4 човека и задължително с маски.
- По време на концертите през двата дни ще се спазва дистанция.

"Разчитаме на вашето съдействие за спазване на изискванията! Вашето здраве е най-ценно от всичко! Уверени сме, че и вашето емоционално здраве, а също и подкрепата за местния бизнес и поминък са важни, затова и ние- като организатори, поемаме тази отговорност! Заедно ще се справим! Благодарим предварително за разбирането! Бъдете здрави!", написаха в социалните мрежи организаторите. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина