Детският център в Стамболийски става на 1 година, задава се голямо тържество с подаръци

Автор: Plovdiv Now 7956
Детският център в Стамболийски става на 1 година, задава се голямо тържество с подаръци

Празник по случай рождения ден на Общинския детски център ще има тази седмица в Стамболийски. Тържеството е планирано за петък, 17 януари, и ще продължи през целия ден, като от екипа на Центъра са подготвили много забавни игри и изненади за децата.

"Използвам случая, за да поканя малчуганите и техните близки, защото уверявам ви, че ще бъде забавно не само за малките, но и за техните родители. Няма да издавам какво са подготвили като изненади от екипа на Центъра, но ще кажа само, че вместо рождениците да получават подаръци, те ще дават подаръци на децата, които ще дойдат в Детския център", издава част от изненадата кметът Георги Мараджиев.

Центърът отвори врати преди точно една година и работи напълно безплатно за децата на Стамболийски, благодарение на спечелен от Общината проект.

"Дейността по проекта, по който бе назначен и персоналът на Детския център, е една година, но и след този срок, той ще продължи да работи по същия начин, като финансирането ще бъде от общинския бюджет. Имаме заложени средства за това в Бюджет 2020. За децата отново ще бъде безплатен", уверява кметът.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина