Дарител направи красив кът за отдих в Стамболийски

Автор: Plovdiv Now 8341
Дарител направи красив кът за отдих в Стамболийски
Дарител направи красив кът за отдих в Стамболийски. Това е арх. Александър Къркеланов.
 
Мястото е в парка срещу Социалния патронаж,  на ул."Иван Вазов" и вече е напълно завършен. Допълнителните пейки и зеленината са по местата, чешмата работи, националния герб е сложен и всеки е добре дошъл да поседне и да утоли жаждата си в топлите лятни дни.
 
"Искам да Ви разкажа и за причината, поради която се заех с този малък проект - това е промяната.Това е паркът, в който съм израснал. Беше прекрасно и истинско детство, но винаги това място е било мръсно, неподдържано и все ни се е искало да е друго... Сега паркът е различен и много по-хубав от времето на моето детство. Промяната се случва в нашия град, тя ни е необходима много и ние трябва да бъдем част от нея. Всеки както и с каквото може. Целта е сега да градим заедно и да имаме повече около себе си, а утре съграденото да остане за нашите деца и техният живот и тяхната България да бъдат по-добри и красиви!
 
Този кът за отдих с чешмата е изграден изцяло с мои лични средства, без да пестя и стотинка и без да очаквам нищо в замяна от никого. Надеждата ми е само, че този пример ще вдъхнови и другите да дават повече от себе си и да бъдат по-добри хора!, казва арх. Къркеланов.
 
 
 
 
 
 
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина