Дара пристига в Стамболийски за празниците, Дядо Коледа готви подаръци на децата

Автор: Plovdiv Now 8498
Дара пристига в Стамболийски за празниците, Дядо Коледа готви подаръци на децата

Дара ще пристигне в Стамболийски за традиционния детски коледен концерт на 26 декември. Тя ще радва малчуганите от общината веднага след изпълнението на коледно-сурвакарски танц от ансамбъл "Южняче". Веселието ще започне точно в 14:00 часа на площада пред читалището. В програмата ще се включат и децата от Общинския център за работа с деца с коледни изпълнения.

Специални гости ще бъдат Дядо Коледа, заедно със Снежанка и седемте джуджета. Те вече са приготвили специални подаръци за послушните дечица от Стамболийски. Добрият старец ще пристигне в града на 23 декември и ще посреща малчугани в шейната си от 10:30 часа до залез слънце. Всички малки и пораснали деца могат да споделят желанията си с него, като посетят "лагера" му до елхата пред читалището. Посещението му ще продължи до 31 декември. 

Тази година от администрацията са подготвили 30 газови печки, с които ще бъде отопляван площадът по време на концерта. Ако времето е лошо, той ще бъде преместен в залата на самото читалище. Тя ще бъде предварително отоплена, успокои родителите кметът Георги Мараджиев.

Празникът е неизменна част от коледната програма в общината от няколко години насам.

Снимки: Фейсбук

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина