Читалището в Куртово Конаре благодари на всички, подкрепили го в онлайн конкурса

Автор: Plovdiv Now 6563
Читалището в Куртово Конаре благодари на всички, подкрепили го в онлайн конкурса

Конкурс Агора, в който участваше и читалище "Любен Каравелов" в Куртово Конаре приключи. Състезанието за пръв път се провежда с онлайн гласуване онлайн.

Двама са носители на Голямата награда- читалищата в Тополовград и в село Паволче. Читалище "Любен Каравелов" заема второ място по брой събрани гласове.

"Не това е важно в случая, важното е, че получихме подкрепа от вас и ви благодарим от сърце! Страхотни сте - истински, реални, активни, не с фалшиви профили, а хората от нашата общност и нашите приятели! За нас остава голямото удовлетворение, че наша инициатива беше оценена от журито за пореден път, в категорията, която много харесваме - "Общност в развитие" и че имаме една общност от съмишленици и приятели, за която си струва да работим!", казват с благодарност от читалището в Куртово Конаре към всички, които гласуваха, за да ги подкрепят.

Припомняме, че читалището беше финалист в конкурса "АГОРА" за проекти от 2019 година. Състезанието беше в пет основни категории:

- Категория „Перспективи за израстване” на НЧ "Фар - 1930", с. Паволче, община Враца за "Тийнейджъри в библиотеката";
- Категория „Изкуство и култура за развитие“ на НЧ "Св. Св. Кирил и Методий - 1894", гр. Тополовград за Международен фестивал на любителските комедийни театри, пантомима и сатира "Велко Кънев" - Тополовград 2019;
- Категория „Солидарност и хуманност” на НЧ "Будителите 2017", гр. Габрово за "Добрият пример";
- Категория „Общност в развитие” на НЧ "Л. Каравелов 1897", с. Куртово Конаре за "Да се опознаем!";
- Категория „Най-продуктивно партньорство“ на НЧ "Ахинора – 2006 г.", с. Яворово за Национален фолклорен събор "С мирис на теменуги" Яворово 2019".

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина