Близки на загиналите Тошко и Виктор излизат на протест за 11-и път

Автор: Plovdiv Now 7980
Близки на загиналите Тошко и Виктор излизат на протест за 11-и път
Близките на младежите Тодор и Виктор от Стамболийски отново се събират на протест. Това ще стане за 11-и път, след като момчетата загинаха в жестоката катастрофа край Кадиево преди повече от две години, на 11 ноември 2020 година.
 
Ето какво съобщи Тодор Бараков, баща на единия от младежите:
 
"На 09.02.2023 г. от 12.30 часа, ще излезем за единадесети път на мирен протест пред Съдебната палата в Пловдив, за да кажем своето „Не!” на снизхождението за дрогираните престъпници зад волана, които убиват хора по пътищата.
 
Ние няма да се откажем, колкото и отлагания и шиканирания на делото да причиниха Петър Маринашки и защитниците му! Тези хора нямат съвест, но циркаджийските изпълнения, които причиниха отлагане делото, няма да ни спрат! Справедливостта винаги идва и дори късно, „въздава” на всекиму заслуженото!
 
Няма да допуснем делото да потъне в забрава и Петър Маринашки „тихомълком” да получи леко наказание.
 
Очаквам за пореден път да ни подкрепите и да присъствате на протеста. Благодарен съм на всички, които отделяте от времето си, за да се солидаризирате с нас – тези, които изгубихме децата си!", казва почерненият родител.
 
Припомняме, че шофьорът на колата ковчег Петър Запрянов Маринашки, употребил марихуана, е причинил катастрофата, като управляваният от него автомобил е излязъл от платното и се е ударил в крайпътно дърво със скорост почти 100 км.ч. Загинаха две момчета, Тодор и Виктор, а други две бяха тежко ранени.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина