320 души от Стамболийски получиха агнешко за Великден от кмета и семейството му

Автор: Plovdiv Now 3629
320 души от Стамболийски получиха агнешко за Великден от кмета и семейството му

За шеста поредна година 320 души от Стамболийски  получиха за Великден агнешко с пожелание за здраве, щастие и вяра в доброто. Раздава се от кмета на общината Георги Мараджиев и семейството му, като дарението е за всички потребители на местното социално звено Домашен социален патронаж и потребителите по проекта „Топъл обяд“.

Агнешко бе раздадено и на децата от Центъра за настаняване от семеен тип, които получиха и специална торта за предстоящия празник.

„През целия ми съзнателен живот съм се стремял със семейството ми да живеем в хармония и уважение към хората, и да помагаме. Правили сме го стотици пъти! Дарявали сме много преди да стана кмет. А от 2015 година до сега на всеки празник - Великден, Гергьовден, Архангеловден и Коледа, раздаваме храна на хора, които са бедни и самотни, които чакат вкъщи Великден без да имат храна на масата. Надявам се, че правим по някакакъв начин щастливи тези 320 души.

Години наред не съм говорил за това, защото смятах, че не е нужно, когато правиш добро, да го огласяваш. Но вече мисля, че, ако повече хора се включват в такива инициативи, ще дадем светлина и топлина не на 320, а на много повече хора“, каза кметът Георги Мараджиев.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина