ВМЗ-Сопот към служителите: Дружеството е в добро финансово състояние, не се предвиждат съкращения

Автор: Plovdiv Now 16428
ВМЗ-Сопот към служителите: Дружеството е в добро финансово състояние, не се предвиждат съкращения

Ръководството на ВМЗ-Сопот излезе с официално изявление към своите служители, в които ги призовава да спазват необходимите предпазни мерки срещу коронавируса, за да подсигурят собственото си здраве и това на близките си. Дружеството уверява работниците, че се намира в стабилно финансово състояние и не се предвиждат съкращения.

Ето какво гласи пълният текст на изявлението, без редакторска намеса:

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Във връзка със ситуацията с разпространението на COVID-19 и Решение на Министерския съвет от 13.03.2020 г. за извънредно положение в Република България, се обръщаме към Вас с апел за спазване на всички санитарно-хигиенни мерки, които ежедневно разпореждаме, с цел осигуряване на Вашето собствено здраве и това на Вашите семейства и колегите Ви. Спазването им е предпоставка за дългосрочна и без прекъсване работа във „ВМЗ“ ЕАД в дългосрочен план.

Уверяваме Ви, че Ръководството е предприело и предприема необходимите мерки с цел неутрализиране или минимизиране вредното влияние, породено от създадената ситуация, върху работния процес в дружеството.

Ежедневно уведомяваме Ръководството на „Държавната консолидационна компания“ и лично Министъра на икономиката за ситуацията във фирмата и за мерките, които ежедневно се добавят.

Дружеството е снабдено с всички необходими суровини и материали за дългосрочна работа. Подсигурено е с договори и се намира в добро финансово състояние.

Всички възникващи въпроси биват решавани и още през следващата седмица се очаква подписването на нови търговски договори, които да осигурят необходимите финансови постъпления в дългосрочен план.

Не се предвиждат каквито и да било съкращения на персонала.

Уверяваме Ви, че „ВМЗ“ ЕАД ще излезе по-силно от създалата се ситуация единствено и само чрез обединени съвместни усилия на целия персонал.

Отговорност носи всеки със своето поведение.

Затова още веднъж апелираме за самодисциплина и стриктно спазване на предписаните мерки!

 

26.03.2020 г.                                   ОТ  РЪКОВОДСТВОТО НА „ВМЗ“ ЕАД

Подобни новини

Стела

Работа има, поръчки има, но великденски няма......

05:31, 10.04.2020
Отговора 0
Отговор

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина