Ваня от Сопот все още не се е подложила на трасплантация

Автор: Plovdiv Now 12963
Ваня от Сопот все още не се е подложила на трасплантация

Ваня Желева от Сопот още не се е подложила на трасплантация, след като събра цялата сума необходима за това. Причината е, че е възникнал проблем с другата двойка. Момичето, на което бащата на Ваня е трябвало да дари бъбрека си, е с високи антитела, обяснила Ваня в писмо до karlovopress. Ето какво гласи то без редакторска намеса:

"На 14.08.2019 г. заминахме аз и баща ми за Турция за подготовка на пълни изследвания за кръстосана трансплантация.
Бяха ни направени всички необходими изследвания, както на нас така и на другата двойка.
Но за голямо съжаление възникна проблем с изследванията на другата двойка.
Момичето, на което баща ми щеше да даде бъбрека си е с високи антитела.
Беше й назначена терапия, но за съжаление тя не успя да свали високите показатели- АНТИТЕЛАТА и поради тази причина, докторите отказаха на мен и на нея трансплантация.
Към настоящия момент продължавам да ходя на хемодиализа и силно се надявам да излезе друга подходяща двойка за трансплантация.
Искам да кажа на всички, които се интересуват, че имам всички необходими документи от болница GAZIOSMANPASA, фактура за преведената сума и касови бележки.
Искам отново да благодаря на всички хора, които бяха съпричастни с мен и моето семейство и дариха средства за кампанията ми!
Въпреки трудностите ми, аз продължавам напред и няма да се откажа!".

Припомняме, че миналата година дъщерята на Ваня Желева публикува в социалните мрежи трогателното писмо със зов за помощ за набиране на средства, за да може майка й да продължи да живее.

Жената от дълго време е на животоподдържащото лечение - хемодиализа. За трансплантацията донор ще бъде нейният баща, на който са направени всички необходими изследвания, а операцията ще се извърши в Турция. Парите за животоспасяващата бъбречна трансплантация бяха събрани.
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина