Вандали отново вилняха в Сопот, строшиха лампа в парк

Автор: Plovdiv Now 6140
Вандали отново вилняха в Сопот, строшиха лампа в парк
Вандали отново посегнаха на общественото имущество в Сопот. Неизвестни недобросъвестни хора са прекършили лампата в един от парковете в града. Постъпката е грозна и говори за неуважение към сопотненци, към чуждия труд, към града изобщо. Друг е въпросът, че показва липсата на култура и самосъзнание у извършителите, да не говорим, че стореното е престъпление и погазване на закона.
 
"За да бъде светло бъдещето ни, трябва да носим светлина в душите си и да се стремим към това бъдеще, като сме готови да го градим заедно. За съжаление не това казва поредният вандалски акт извършен днес в Сопот. Тази счупена лампа в източния парк, само на 20 м. от полицията, показва в какъв свят искаме да живеем - на разруха и мрак. Тази лампа оцеля 3 години (преди толкова време я поставихме там), но явно пречи на някого. Жалко. Тъжно. Несправедливо. И незаконно, но това е последното, което интересува извършителя", изрази разочарованието си в социалните мрежи кметът Деян Дойнов.
 
Припомняме, че новият парк ,,Сарая" в Сопот, красив и уютен, също стана жертва на посегателство преди дни. Част от катерушка е била откъртена от недобросъвестни хора. Това стана повод за друг основателен гневен коментар на кмета Деян Дойнов, който не може да си обясни защо нещо, което е създадено да е красиво и в полза на всички, трябва да се руши. 
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина