Успешният Випуск 2020 на гимназия “Заимов“ в Сопот поема към нови предизвикателства

Автор: Plovdiv Now 5783
Успешният Випуск 2020 на гимназия “Заимов“ в Сопот поема към нови предизвикателства

С големи успехи завърши и поема към новите предизвикателства Випуск 2020 на Професионалната гимназия "Ген. Владимир Заимов" в Сопот. 
6 медалисти, 10 пълни шестици на Държавните квалификационни изпити, 24 отлични оценки на Държавни зрелостни изпити, 29 ученици с награди за отличен успех и принос за добрите традиции в училище. Училището заема престижното 5-то място в област Пловдив сред 28 други професионални гимназии по резултати от матурите, написа в социалните мрежи директорката г-жа Катя Адърска.

"Много по-важно е, че всички зрелостници са изградени личности, обичащи Родината си, мечтаещи и стремящи се да реализират проектите си за бъдещето, преодоляващи предизвикателствата с мъдрост и много доброта! Голяма част от тях вече са студенти, ще сбъдват мечтите си да са инженери, моряци, офицери в БГ армия и полиция, програмисти и софтуерни инженери, учители, икономисти...!!! Нека успехите ги съпътстват във всичко! Утре ще получат дипломите си тържествено!", добавя директорката в публикацията си.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина