Тъжна картинка - край читалището в Сопот се появи сметище

Автор: Plovdiv Now 4598
Тъжна картинка - край читалището в Сопот се появи сметище

Тъжна картинка - край читалището в Сопот се появи сметище.

Ето какво пише в съобщението от Народно читалище "Иван Вазов", споделено в официалната им Фейсбук страница: 

"Нелицеприятни за съжаление са първите снимки, които са направени в района на НЧ "Иван Вазов -1871" - Сопот.
Периодично се прави почистване, но незнайно кой, полага "неимоверни грижи и усилия" картината да е такава.... Поредна признателност и благодарност към община Сопот, в лицето на кмет Деян Дойнов, знам. кмет Николай Новаков, Веселин Николов и към шофьора на колата, извозваща контейнерите за смет Момчил Стоянов, за оказаното съдействие при налагащите се неколкократни изхвърляния на контейнера няколко поредни дни! Специални благодарности и към Димитър Лазаров, който сам се справя с неприятната и нелека задача да изчисти изцяло натрупаните боклуци! Призоваваме всички наши съграждани да бъдат отговорни и съблюдаващи за чистотата, не само в района на прекрасното ни читалище, а и за целия ни град!".

По думите на Веселка Амбарева, изхвърлените боклуци в района на читалището са на съседи от околните къщи, които се налагало да ползват контейнерите на читалището, тъй като кофите до къщите им се вдигали един път седмично: "Но като се счупи камиона.... става весело в целият град.", пише още тя. 

Цвета Стоянова пък съветна общината да сложи камери за видеонаблюдение. "Това е наглост, да си изхвърлиш боклуците там.", добавя Цвета.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина