Талантливата Вяра прославя Сопот навсякъде

Автор: Plovdiv Now 6802
Талантливата Вяра прославя Сопот навсякъде

Кметът на община Сопот Деян Дойнов връчи на талантливата сопотска певица Вяра Василева финансова помощ от община Сопот в размер на 2000 лв.

Вяра Василева печели голямата награда в категория „Поп музика“ и първото място в категория „Нова песен“ в конкурса за вокални изпълнители „Вярвай, искай, можеш“. Младата певица печели и първа награда на Националния конкурс с международно участие „Петнадесет лалета“, проведен в град Хисаря. Вяра се отличи и с първо място в категория „Забавна песен на фолклорна основа“ на Националния конкурс „Златен извор“ – Димитровград. Това са една много малка част от наградите, които сопотската певица е спечелила през годините.

Момичето прославя Сопот навсякъде, където се изявява и въпреки крехката си възраст вече има редица отличия. По този начин ние оценяваме усилията и таланта на нашата гласовита посланичка, която ще продължи да прави реклама на родния си град, посочи Дойнов. Редно е всяко талантливо дете, което се е доказало във времето, да получи подкрепа, каза още кметът на община Сопот.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина