Обществен съвет в Сопот гарантира прозрачност на управлението

Автор: Plovdiv Now 6434
Обществен съвет в Сопот гарантира прозрачност на управлението

Обществен съвет към кмета на Сопот ще гарантира прозрачност в управлението, диалог и цели, които ще развиват общината в хармония с гражданите. В заседална зала „Хаджи Гьока Павлов" вчера се проведе учредителното събрание. Поканени бяха всички изявени в различни области граждани на общината, както и ръководители на обществени структури.

На срещата бяха засегнати много от текущите проблеми, свързани с управлението на града. Кметът Дойнов благодари на присъстващите за това, че са се отзовали на поканата му и ги запозна с принципа на работа на обществения консултативен съвет.

Беше избран Управителен съвет с Председател Васил Копчев, секретар Гергина Шльомская и членове Катя Адърска, Зоя Станкова, Иванка Врачева, Минко Караганчев, Ангел Русев, Станислава Делидимова, Марин Лилов, Николай Спасов, Божидар Бабунов, Кирко Канагрохов и Христо Цолев.

Първото заседание на новоизбрания управителен съвет е насрочено за 27.12.2019 г., когато ще бъде обсъден планът за работа на обществения съвет през 2020 г. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина