Обявиха дарителска кампания за момичето, блъснато в Сопот

Автор: Plovdiv Now 4522
Обявиха дарителска кампания за момичето, блъснато в Сопот

Професионална гимназия "Ген. Владимир Заимов" в Сопот обявява старт на дарителска кампания за събиране на средства, нужни за пълното възстановяване на Никол, която пострада тежко при пътно-транспортен инцидент на 07.05.2024 г.

Припомняме, че Никол и нейна съученичка бяха блъснати на паркинг в Сопот. Шофьорката е на 18 години и има стаж зад волана едва няколко седмици. 

18-годишната шофьорка е карала сестра си на училище. Тя е спряла на паркинга пред спортната зала, но при тръгване е изгубила контрол над автомобила и помела двете ученички. Пробите за алкохол и наркотици са отрицателни. Тя бе задържана в ареста за 24 часа.

От ПГ "Ген. Вл. Заимов" информират, че денонощните грижи, които се оказват на тежко пострадалото момиче в медицинско заведение в Пловдив, дават обещание за пълноценно възстановяване.

За да се проведат нужните спешни операции, са необходими финансови средства в особено голям размер, непосилни за семейството.

Кутията за дарения е поставена в счетоводството на училището.

"Обръщаме се към всички вас - ученици, родители, учители с призив да помогнем на Никол. Сега можем - всички заедно!", призоваха от ръководството на учебното заведение.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина