Николай, пребил до смърт приятелката си в Сопот, не се призна за виновен

Автор: Plovdiv Now 10830
Николай, пребил до смърт приятелката си в Сопот, не се призна за виновен

Автор: Наталия Грозева

48-годишният Николай Танчев, който преби до смърт 58-годишната си приятелка Марияна Кръстева до стадиона в Сопот, не се призна за виновен пред съда. В днешното разпоредително заседание в Окръжен съд-Пловдив Танчев бе доведен в съдебната зала с белезници, като присъстваше и неговият защитник от досъдебното производство адвокат Стефан Шипкалиев.

Адвокатът и подсъдимият обаче поискаха делото да се гледа по общия ред с призоваване за разпит на всички свидетели и вещи лица. Пострадалите лица по делото не се явиха в съдебната зала, а някои от тях дори не са открити за призоваване. Така съдът насрочи делото за стартиране по общия ред за месец май, като ще бъдат призовани всички свидетели и вещи лица, предава trafficnews.bg.

Как се е стигнало до инцидента?

Според обвинителния акт е установено, че двамата са имали близки отношения и живеели на семейни начала в града. Вечерта на 6 август 2022 година те отишли на гости на приятел. Там употребили алкохол и между двойката възникнал скандал. На 7 август към 2:00 часа тръгнали да се прибират към дома си като по пътя продължили да се карат. В района на стадиона той нанесъл множество удари на жената по главата и тялото и тя изпаднала в безпомощно състояние. Мъжът я изоставил и се прибрал в жилището си. Към 7:10 часа един от охранителите на стадиона я открил и подал сигнал в полицията. Пристигналите на място екипи установили, че жената е починала.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина