Мотоколеда в Подбалкана! 20 “белобради старци“ зарадваха деца в неравностойно положение

Автор: Plovdiv Now 5184
Мотоколеда в Подбалкана! 20 “белобради старци“ зарадваха деца в неравностойно положение

Истинско коледно чудо сътвориха благородни мъже от Подбалкана. Около 20 рокера, преоблечени като Дядоколедовци, яхнали мощните си мотори, обиколиха част от Подбалкана с благородната мисия да зарадват по повод Бъдни вечер и Коледа бедни възрастни хора, деца сираци и малчугани в неравностойно положение. Мисията за доброто дело се провежда за трета поредна година, пише ПБ Новинар. Рокери от Карлово, Сопот и региона събират помежду си пари, помагат им приятели и познати, които също се включват.

Както вече ви съобщихме, подобна инициатива се проведе и в Раковски, където рокери яхнаха моторите и помогнаха на деца в нужда.

Братята на вятъра се срещнаха с деца в Карлово пред паметника на Васил Левски, после отидоха до центъра на града, след това и до центъра на квартал Сушица и този на Сопот. Лакомства бяха раздадени и в карловския център за деца в неравностойно положение, както и в този за деца, лишени от родителска грижа. Там благодетелите подариха дрехи, лакомства и парични суми.С трепет малките рецитираха стихчета и пяха песнички на Дядоколедовците.

В квартал Сушица братята на вятъра посетиха домовете на възрастни бедни хора и го зарадваха с торби с храна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина