Момичето, блъснато в Сопот, е с опасност за живота, но е в стабилно състояние

Автор: Plovdiv Now 6764
Момичето, блъснато в Сопот, е с опасност за живота, но е в стабилно състояние

Момичето, блъснато от автомобил в Сопот тази сутринь е с опасност за живота, но е в стабилно състояние.  Тя е настанена в Клиниката по анестезиология и интензивно лечение към УМБАЛ “Свети Георги” ЕАД - Пловдив. По последна информация от лекарите, пациентката е в стабилно състояние, но поради характеристиката на травмите си, има риск за живота. Лекарите от университетската болница полагат всички усилия, за да подобрят нейното състояние, научи trafficnews.bg.

18-годишна шофьорка е прегазила две 15-годишни момичета на паркинг зад спортната зала в Сопот. Младата водачка е от ромски произход с 1-месечен стаж. Тя е возила сестра си на училище в ПГ “Ген. Заимов” в Сопот.

Спряла на паркинга пред спортната зала, но при тръгване изгубила контрол върху волана и блъснала двете 15 -годишни момичета, едното от които е с опасност за живота,  а другото е само с охлузвания.

Шофьорката е качила и двете момичета на предния капак на колата, но едното от тях е паднало под гумите на автомобила, съобщиха от РУ Карлово. Пробите за алкохол и наркотици са отрицателни. Тя е задържана в ареста.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина