Металика идват в Сопот за празника на виното и любовта! Истина ли е? СНИМКА

Автор: Валерия Василева 10154
Металика идват в Сопот за празника на виното и любовта! Истина ли е? СНИМКА

Все още не е ясно дали „Металика” ще направи концерт в Пловдив това лято, но според най-новото Фейсбук събитие ще гостува в Сопот. Припомняме, че култовата траш метъл група поиска 2,1 млн. долара, за да включи града под тепетата в европейското си турне. През октомври 2018 г. стана ясно, че София Мюзик Ентърпрайс преговарят с импресариото на групата. Периодът, в който бандата има „дупка” в програмата и би могла да дойде в Пловдив, е между 21 юли и 14 август.

Изненадващо обаче в социалната мрежа се появи съобщение, че „Металика” ще гостува в Сопот на 16 февруари, по време на празника на виното и любовта. При това входът за концерта ще е свободен. Събитието предизвика вълна от коментари, повечето шеговити. Потребителите стискат палци след „Металика” да излязат „Дийп Пърпъл” и умуват къде точно да бъде разположена сцената.

Това е поредното фалшиво Фейсбук събитие, свързано с изява на голяма звезда в Пловдивска област. Наскоро мрежата гръмна с новината, че под тепетата пристигат любимия на риалити звездата Ким Кардашиян – Кание Уест, и световноизвестният музикант Боно. Еминем  пък ще рапира в Стара Загора, а Ед Шийрън – на Празника на туршията в Златарица. Снуп Дог ще пее по повод Априлското въстания на 20 април, а Дрейк е избрал за първа своя изява празника на град Петрич.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина