Комедията “Пижама за шестима“ гостува в Сопот

Автор: Plovdiv Now 7220
Комедията “Пижама за шестима“ гостува в Сопот

Комедията "Пижама за шестима" гостува в Сопот, в читалище "Иван Вазов". Спектакълът ще се играе на 26 септември, от 19 часа.

Гостува Драматичен театър "Гео Милев" в Стара Загора.

Ах, тези парижани! Кой може да се мери с тях по елегантност, стил, висша мода, изискана кухня, галантност и чар?
Те знаят, че любовните триъгълници са за аматьори. Трима мъже и три жени ще ви покажат невероятните възможности на любовната геометрия.

Комедията на Марк Камолети ще ви разсмее до сълзи. Ще се почувствате щастливи, че не вие сте забъркани в тази шеметна история.
„Пижама за шестима” – пиесата, в която всички печелят и любовта тържествува!

Режисьорът Атанас Атанасов:
”Нищо в „любовните триъгълници” не е такова, каквото изглежда. В реалния живот това не винаги е толкова забавно. В театъра е по-различно, особено ако пиесата е френска и неин автор е Марк Камолети. Всеизвестният и в много случаи банален житейски „триъгълник”, за този драматург е само повод да развихри своето въображение. Хуморът, бликащ във всяка сцена ни въвлича в лабиринт от авантюристични клопки. В началото сме само зрители, но неусетно ставаме и съучастници в интригуващото действие, защото или в своето въображение, или от житейски опит сме се докосвали до острите ръбове на някакъв триъгълник. На финала героите обличат своите пижами и уморени заспиват в „кочината” и „обора”...
Искрено вярвам, че с пижами или без, след спектакъла зрителите ще спят усмихнати дни наред!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина