Коалиция “Бъдеще за община Сопот“ с пълна квота за изборите наесен

Автор: Plovdiv Now 8036
Коалиция “Бъдеще за община Сопот“ с пълна квота за изборите наесен

Коалиция „Бъдеще за община Сопот“ ще участва на вота наесен с пълна листа от 17 общински съветници.

Хората, които застават зад идеята „Бъдеще за община Сопот“, са експертен екип. Сред тях има бизнес ориентирани хора със сериозно финансово и икономическо образование, които ще са от полза за развитието на община Сопот. В листата има и хора, посветили живота си на образованието и възможностите за развитие пред младите хора в града, хора, които виждат бъдеще в развитие на културата и туризма.

Водач на листата на Коалиция „Бъдеще за община Сопот“ ще бъде Деян Дойнов. Веднага след него се нареждат Анелия Бочева, Катя Адърска, Мано Мановски, Фратьо Куртев, Сюлейман Биджов, Станислава Делидимова, Григор Скърцалов, Мария Лучева, Нина Георгиева, Георги Алексиев, Младен Димитров, Борис Стефанов, Станко Лучев, Петко Кръстанов и Ангел Камбов. В листата има и представител на НПО, който ще бъде оповестен на по-късен етап.

Припомняме, че още в средата на месец юли под надписа „Аз съм българче“ Деян Дойнов и Николай Николов обявиха своето намерение да участват в местните избори през есента като кандидати за кметове съответно на Сопот и Анево. И двамата градоначалници заявиха своята готовност да работят с всички политически сили, с всички личности, които споделят ценностите на сопотненци, готови са да понесат отговорност за действията си и да допринесат за бъдещето на община Сопот.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина