Абитуриентка от Сопот предизвика фурор на бала

Автор: Plovdiv Now 54492
Абитуриентка от Сопот предизвика фурор на бала

Сопотската абитуриентка Кристина Симеонова предизвика фурор на бала си.

Младата дама се появи на абитуриентското дефиле в град Сопот заобиколена от 11 кросови мотора и бе аплодирана бурно от публиката, видя GlasNews.bg. Освен с шоуто, което сътвори, тя блесна на червения килим с елегантна рокля, както и с красив грим, съпроводен с цвета на роклята, и определено успя да заслепи съученичките си.

Кристина не пропусна да благодари на включилите се мотористи за спретването на ефектното изпращане, което е един от най-специалните моменти в живота й, момент, който поставя край, но и дава старт на ново начало.

Директорът на Професионална гимназия "Генерал Владимир Заимов" - Катя Адърска, приветства абитуриентите и им пожела да следват мечтите си. Кметът на гр. Сопот Деян Дойнов също уважи вълнуващото събитие с присъствието си и отправи призив към изпадналите в еуфория зрелостници: "Не забравяйте Сопот и България!".

Тази година повечето младите дами са избрали тоалети в червено, черно, бяло и синьо. Синият цвят е предпочитан и при костюмите на господата.

След изпращането от училището, Заимовци купонясваха до зори в популярен хотелски комплекс, намиращ се в китното село Соколица сред полите на Стара планина, на 7 км от гр. Карлово.

От години гимназията в Сопот изпраща абитуриентите си като истински холивудски звезди - младежите дефилират по дълъг червен килим, разположен в централната част на града. Тържественият ритуал по изпращането, който се е превърнал в традиция, е подарък от училището към зрелостниците, с който им се удостоява миг на специално внимание и уважение.

Снимка: Кристина Симеонова

Подобни новини

Malkata opasna

Taq q znam basi kurvata e

16:51, 24.05.2022
Отговора 0
Отговор

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина