Игри на съдбата! Бащата на ударената от ток Светла е електротехник

Автор: Plovdiv Now 4656
Игри на съдбата! Бащата на ударената от ток Светла е електротехник

Страшна е трагедията в семейството на Светла - момичето от Катуница, починало при нелеп инцидент в дома си. Както вече ви съобщихме, 14-годишната девойка около 20 часа на 15 ноември влязла в банята, за да си вземе душ, и там внезапно я удря ток. Като чула писъците на момичето, майка й веднага влязла в банята и се опитала да помогне на детето си, но и тя била ударена от ток.

Бащата също реагирал незабавно и свалил бушона. За съжаление обаче било твърде късно и момичето починало в линейката на път за болницата. Оказа се, че бащата на момичето - Георги, е елтехник и работи в енергодружеството. Преди време той споделил на свои съселяни, че новата им къща е готова и че всичко по нея е станало много хубаво и е направено с високо качество. Дори се похвалил, че за да прекара елинсталацията, е повикал свои колеги.

„Даже не аз съм прекарвал тоците, а викнах колеги, за да стане по-качествено. Не искам да пипам неща, които не са ми работа”, казал на съседите си Георги, пише „Монитор”. Във фаталната вечер в четвъртък детето се било прибрало от училище и влязло в банята, за да се изкъпе. Малко по-късно от мокрото помещение се чули писъците на момичето. Майката Петя се опитала да издърпа дъщеричката си, но и тя на свой ред била ударена от тока.

В тези инфарктни секунди бащата се сетил да отвие бушона и по този начин да спре тока в къщата. Той повикал линейка, но на път за болницата Светла починала. Майката също имала поражения, но те не били фатални. Лекарите са информирали полицията и прокуратурата за починалото дете.

Случаят е поет от Окръжната прокуратура в Пловдив.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина