Закопчаха друсан шофьор между Марково и Първенец, в Пловдив също имаше нарушители

Автор: Plovdiv Now 6689
Закопчаха друсан шофьор между Марково и Първенец, в Пловдив също имаше нарушители

Млад мъж на 23 години е попаднал под ударите на закона, след като е бил хванат да шофира в неадекватно състояние. Между селата Първенец и Марково автопатрул на Първо РУ е спрял за проверка вчера в късния следобед лек автомобил БМВ, управляван от въпросния младеж.

Тест за употреба на наркотични вещества, е реагирал положително на марихуана. По случая е започнало бързо производство, а младият мъж е бил задържан за срок от 24 часа.          

За едно денонощие е бил арестуван в Трето РУ в Пловдив и 41-годишен мъж. Той е бил спрян на улица "Победа" от автопатрул, докато е бил зад волана на лек автомобил Пежо. Дрегерът е отчел 1,2 промила алкохол. На водача е бил съставен акт и е образувано бързо производство за престъпление по Наказателния кодекс.

Младеж, управлявал лек автомобил под въздействие на амфетамин, са задържали и служителите на Четвърто РУ. Полицейски патрул от районното управление е спрял за проверка лек автомобил Мицубиши лансер на кръстовището на бул. "Цар Борис III Обединител“ и ул. „Патриарх Евтимий". Драг чек тестът на 21-годишния водач, който се е оказал от село Равда, община Несебър, е отчел положителен резултат за употреба на наркотични вещества. Образувано е бързо производство за престъпление по Наказателния кодекс.  Работата  по случаите продължава под наблюдение на Районна прокуратура.  

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина