Японска градина и пейка на влюбените откриха в Браниполе

Автор: Plovdiv Now 8911
Японска градина и пейка на влюбените откриха в Браниполе
Японска градина и „пейка на влюбените“ в обновения парк на Браниполе откриха в Белащица с водосвет. От място, което беше почти неизползваемо, днес имаме парк за чудо и приказ. Така жителите на Браниполе посрещнаха кмета на община „Родопи“ Павел Михайлов. Той, заедно с кмета на селото Даниела Стоилова откриха обновеното зелено пространство в селото.
„Открихме новия парк, чиято визия е съвсем различна. Сигурен съм, че сме създали едно прекрасно кътче за отдих. Благодаря на всички, които положиха извънреден и безвъзмезден труд, за да може паркът да изглежда по този начин“, коментира кметът Павел Михайлов.
Ремонтът включва фрезоване и отстраняване на старата настилка, изграждане на нова алейна мрежа с полагане на нов асфалтобетон и алейни бордюри, сложени са пейки и осветление, засаден е райграс, изградена е подземна поливна система с пръскачки. Градина в японски стил и закачливи декори внасят допълнителен уют и очарование в парка.
„Жителите на Браниполе вече имат едно по-привлекателно, по-социално и по-безопасно място за отдих и общуване“, каза още кметът Михайлов.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина