Цветна изненада за дамите от община “Родопи“

Автор: Plovdiv Now 7486
Цветна изненада за дамите от община “Родопи“

Кметът на община „Родопи” Павел Михайлов и неговият заместник Владимир Маринов поднесоха приятна изненада на дамите по повод Международния ден на жената -  8 март. Красиво аранжиран цветен букет посрещна всяка дама от общинска администрация в началото на работния ден.

И тази година ръководството спази традицията в Международния ден на жената да зарадва нежната част от експертите в Община „Родопи” с малък жест и няколко добри думи.

„Честит празник, мили дами! Бъдете винаги тази част от човечеството, която прави живота по нежен, по-красив и по-добър”, пожела кметът Павел Михайлов и изрази признателност към жените за високия им професионализъм и работата им, с която помагат за издигане авторитета на общинската администрация.

Пожелания за здраве, щастие и хармония отправи и заместник-кметът Владимир Маринов.

От своя страна, дамите не скриха възхищението и радостта си от вниманието и уважението, признавайки, че кметът не пропуска да отбелжи 8 март с мил жест към всички колежки.

Цветна изненада е подготвена и за всички дами, кметове на осем от населените места в общината, както и за служителките по кметства.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина