Трима арестувани в Крумово и Пловдив заради дрога

Автор: Plovdiv Now 8340
Трима арестувани в Крумово и Пловдив заради дрога

Марихуана, екстази и амфетамин иззеха полицаи от Пловдив при специализирана операция за противодействие на конвенционалната престъпност.

В село Крумово и в Пловдив са задържани трима мъже на възраст 24, 28 и 29 години. При проверка на улица «Хан Аспарух» в село Крумово служители на Пето РУ са установили, че обитателят на жилището държи наркотични вещества. При последвалото претърсване в апартамента са намерени различни видове нисокорскови наркотици, старателно скрити в кутийка от шоколадово яйце, празна цигарена кутия и гриндер. Иззети са 3,450 грама марихуана, екстази 0,903 грама и амфетамин с тегло 0,043 грама. Задържан за 24 часа по ЗМВР е 28-годишен пловдивчанин.

Още две са бързите производства, образувани от служители на Четвърто РУ, свързани с притежание и разпространение на марихуана. При обход в района на улица «Княгиня Мария Луиза» е проверен 24-годишен от село Нареченски бани. При последвал личен обиск от лицето са иззети три топчета марихуана с тегло 3,043 грама.

След постъпила оперативна информация, че друг 29-годишен пловдивчанин разпространява и държи в жилището си наркотични вещества, криминалисти от Четвърто РУ предприели проверка в имот на булевард «Източен», където са били открити 3 плика с марихуана. Видно от изготвената експертна справка теглото и е 6,997 гр. И тримата мъже вече са привлечени като обвиняеми.   

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина