Пиян скитник вилня пред гарата в Цалапица, съблече се гол, нападна и полицаи

Автор: Plovdiv Now 5957
Пиян скитник вилня пред гарата в Цалапица, съблече се гол, нападна и полицаи

Пиян скитник вилня пред гарата в село Цалапица. Той заплашвал минувачи и дори налетял на органите на реда. За своеволията си той бе арестуван и осъден.

Екшънът се разиграл преди броени дни, в около 17:00 часа. От години мъж обитава района около гарата. Той водел скитнически живот и не веднъж е попадал в полезрението на полицията. Бил е и съден за кражби.

Така в горещия следобед бездомникът се почерпил добре. Клатушкайки се той започнал да се държи агресивно с преминаващите хора. Викал, псувал, обиждал, дори заплашвал с бой непознатите минувачи. Виждайки, че никой не му обръща внимание, мъжът смъкнал панталона си и останал чисто гол.

Притеснени хора повикали полиция. Патрул от униформени заварили чисто голия мъж пред гарата, викайки и демонстрирайки мъжкото си достойнство. Виждайки органите на реда обаче, вместо да се приведе в приличен вид и да преустанови действията си, скитникът насочил агресията си към тях.

Навел се, вдигнал два камъка и замерил полицаите. Моментално последвал арест. След 24 часа в районното, ексхибиционистът се изправил пред съда. Магистратите го наказаха с най-тежката санкция по указа за борба с дребното хулиганство. Скитникът ще остане пет денонощия в ареста.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина