Павел Михайлов към жителите на община “Родопи“: Вашата подкрепа за мен е най-вече отговорност и задължение

Автор: Plovdiv Now 6652
Павел Михайлов към жителите на община “Родопи“: Вашата подкрепа за мен е най-вече отговорност и задължение
След като избирателите от община "Родопи" гласуваха доверие на Павел Михайлов от БСП за България, той публикува емоционален пост в социалните мрежи, с който благодари на избирателите си. Ето какво гласи обръщението, което публикуваме без редакторска намеса:
 
"БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ! Уважаеми жители на община Родопи, приятели, колеги, съмишленици- БЛАГОДАРЯ на всички Вас за огромното доверие, което ми гласувахте! Вашата подкрепа успя да сложи КРАЙ на едно пагубно и порочно 8 годишно управление в нашата община и ЗАЕДНО да поставим началото за Доброто на община Родопи!!! Вашата подкрепа за мен е най-вече отговорност и задължение да изпълня поетите пред Вас ангажименти, за превръщането на община Родопи в едно по-добро място за живеене, работа, инвестиции и отдих!!!"
 
Припомняме, че Павел Михайлов разгроми досегашния кмет Пламен Спасов от ГЕРБ на балотажа вчера. Изходът от надпреварата не бе ясен до окончателното обработване на протоколите, а резултатът на няколко пъти бе обърнат. Според окончателните резултати Михайлов е получил 51.64% от вота, а Спасов - 43.22%.
 
Снимка: фейсбук.
 
 
 
 
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина