Павел Михайлов: Изпълнихме най-важното си обещание - населените места в община „Родопи“ видимо се промениха

Автор: Plovdiv Now 5605
Павел Михайлов: Изпълнихме най-важното си обещание - населените места в община „Родопи“ видимо се промениха

Уважаеми жители на община Родопи,

Преди четири години се изправих пред предизвикателството да превърна нашата община и населените места на територията й в мястото, което  всички ние, нашите майки и бащи и нашите деца заслужаваме.

Време, в което не съм спирал да работя за хората. Кожата ми загрубя от лъжливи обещания и удари под кръста, но това беше битка. Битка да намериш най-доброто, не най-лесното решение. Изключително трудно е, когато една община е била в застой осем години, да я задвижиш.

Но успяхме! Изпълнихме най-важното си обещание пред Вас- населените места в общината видимо се промениха.

По улиците има светлина, благодарение на проекта за подмяна на осветителните тела на територията на всички населени места в Община „Родопи“. Има детски и спортни площадки- изградени, в процес на изграждане или проектиране са общо 9 мини футболни игрища, 21 детски площадки, 4 фитнес площадки на открито.

Успяхме да осигурим здравословно и достъпно хранене на децата на възраст от 10 месеца до 3 години, като бяха разкрити общо 6 кухни. Те са в Първенец, Брестовица, Устина, Марково, Ягодово и Златитрап.

За четири години са ремонтирани общо 111 улици, 33 сгради и са построени 5 нови сгради – 3 детски ясли, една детска градина и една допълнителна постройка с обособени две класни стаи в училището в Марково. Изгражда се нова детска градина в Браниполе и има изготвен идеен проект за изграждането на нова детска градина в Крумово.

Изработен е проект  ново крило на детската градина в Марково, в момента текат строителни дейности за разширяване на детската градина в Златитрап, има проект за ново крило на детската градина в Първенец и разширяване в сградите на забавачките в Белащица, Цалапица и Кадиево. Вече функционират нови детски ясли в Ягодово, Брестник и Марково. Санирани са детските градини в Белащица, Брестовица, Първенец и Устина.

Можем да се разхождаме в благоустроените паркове и да се разхладим край фонтаните на изцяло обновените площадни пространства в Браниполе, Брестовица и Първенец.

Реализирахме два изключително важни за община „Родопи“ проекти- мостът над реката в Първенец и изграждането на улица „Източна” в Марково. Като част от политиката на община „Родопи“ за  повишаване на пътната безопасност е и изграждането на кръгово кръстовище в началото на селото.

През изминалия четиригодишен период на управление заложихме на силна социална политика, развихме потенциала на община „Родопи“, като се погрижихме  за обогатяване на културата и духовността на хората в населените места.

 Никой не може да оспори, че имаме много неща, с които да се поздравим. Но има и много работа, която тепърва предстои да се свърши.

Съзнавам, че не е по-силите на нито един кмет да покрие всички очаквания към неговите задължения и работа, но съм уверен, че силните, интелигентните и добронамерените ми съграждани, оценяват постигнатото дотук. Благодаря за добрите думи, които ме окриляваха в трудните моменти и усмивките на лицата Ви, които осмисляха усилията ми.

Последният месец премина в непрекъснати срещи с жителите на община Асеновград. От тях разбрах, че хората харесват нас, нашата програма и това, което правим. Това ме мотивира всеки ден да ви доказвам, че преди четири години сте направили правилния избор и че има защо да го направите отново.

Затова аз и отборът на МК „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ"/БСП ЗА БЪЛГАРИЯ, ЛЕВИЦАТА И БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД/ отново  заставаме лице в лице с вас, за да поискаме вашата подкрепа за втори управленски мандат. Подкрепа, която ще ни даде нови сили  да продължим да  реализираме визията си за община „Родопи“, да решаваме проблемите и да продължаваме да се развиваме.

Защото показахме, че промяната е възможна.

Защото община „Родопи“ е място, където нещата се случват.

Защото знаем, че това е верният път.

РАБОТИМ ЗДРАВО! ЗА ДОБРОТО НА ОБЩИНА „РОДОПИ“ С НОМЕР 68 В БЮЛЕТИНАТА ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА, КМЕТ НА НАСЕЛЕНО МЯСТО И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина