Официално откриха изцяло ремонтирана улица в Ягодово

Автор: Plovdiv Now 1990
Официално откриха изцяло ремонтирана улица в Ягодово

Изцяло ремонтирана улица с подменен водопровод и нова асфалтова настилка откри днес кметът на община „Родопи” Павел Михайлов. Заедно със своите заместници Владимир Маринов и Неази Таир, както и с кмета на Ягодово Димитър Дишев и общински съветници, заедно прерязаха лентата на новия път.

Улица „Стара планина” е първата изцяло обновена улица в селото за новия мандат. Строителството е на стойност 300 хиляди лева, а средствата са от капиталовата програма на общината.

„Щастлив съм, че именно село Ягодово е първото населено място, в което откриваме изцяло реконструирана улица. Обещавам, че от тук до края на мандата ще бъде така и екипът, с който работя в община „Родопи” ще направи възможното, за да останат жителите на Ягодово и останалите села удовлетворени”, каза кметът Павел Михайлов. Той увери ягодовци, че с кмета на селото Димитър Дишев работят в пълен синхрон, което означава, че всеки един проблем на хората ще бъде взет под внимание. Вече е закупен нов автомобил за нуждите на Центъра за обществена подкрепа, а в бюджета на общината са заложени средства за обзавеждане на новоизградената детска ясла в селото.

Преди ремонта улица „Стара планина” е била разбита, без настилка, с дупки и без тротоари. Улицата е важна за жителите на село Ягодово.

„Надявам се, че през следващите четири години ще имаме още много поводи за срещи и рязане на ленти”, каза кметът на селото Димитър Дишев.

Уличната инфраструктура е един от основните проблеми, с които предстои да се справи новото ръководство на община „Родопи”

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина