Община „Родопи” зарадва с подаръци за най-малките за Деня на детето

Автор: Plovdiv Now 6175
Община „Родопи” зарадва с подаръци за най-малките за Деня на детето

С книжки, пособия за оцветяване и спортни игри община „Родопи” ще зарадва децата по повод Международния ден на детето-  1 юни.

Подарък ще има за всяко дете от детските градини, които работят на територията на населените места.  За малчуганите от първи и втори клас на основните училища в общината са подготвени федербал за момичетата и топки за момчетата. По-големите  ученици ще се радват на топки за футбол и волейбол.

Инициативата е на кмета на община „Родопи” Павел Михайлов, който за втора година поздрави най-малките с подарък.

За празника кметът  изпрати и поздравителни адреси  до всички учебни заведения на територията на населените места.

Мили деца, радвайте се на безгрижно детство! Бъдете здрави и упорити в преследване на мечтите си и никога не губете искреността на чистото детско сърце. Бъдете окрилени от щастие, запазете своята любознателност и търсете винаги доброто! Бъдете здрави и нека усмивките винаги да греят на лицата Ви!”, пожела Павел Михайлов.

По случай Деня на детето, под патронажа на кмета на общината ще има забава за малки и големи. Празникът ще бъде  от 17.30 часа на площада в село Брестовица.

За децата са подготвени много забавни игри, викторини и весели състезания, включващи цели семейства от публиката. Атрактивен клоун, който ще демонстрира интересни номера ще се включи във веселата детска щуротека.

В забавната игра „Микрофонът е ваш, деца!” всяко дете може да се изяви и да покаже таланта си. Всички ще могат да получат качествена снимка, направена от професионален фотограф.

Кметът Павел Михайлов кани всички деца от общината да се включат в детския празник.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина