Община “Родопи“ поздравява за празника днес

Автор: Plovdiv Now 3857
Община “Родопи“ поздравява за празника днес

Община „Родопи“ отправя поздрав към служителите и специалистите в общинска администрация, кметовете и кметските наместници, общинските съветници и работещите в общинските структури и  дейности.

„Думата община има общ корен с думата общност и общественост. Силно местно самоуправление означава силна местна власт и силно гражданско участие в нея.

Нашата администрация постигна много в една нелека обстановка и знаем, че това е видно. Обслужването на гражданите в община „Родопи“ стана  по-ефективно и бързо, а работата по подобряване на инфраструктурата, привличането на  инвеститори и реализирането на мащабни проекти ни кара да се чувстваме горди от направеното.

Фокус в работата на администрацията е и социалната политика. Разшири се кръгът от предлаганите социални услуги в общността. Екипът се погрижи  и за обогатяване на културата и духовността на хората в населените места. Старанието ни е насочено и към развитието на здравеопазването, туризма, младежките дейности и спорта.

Всички ние, работещи за хората, осъзнаваме нашата отговорност. Затова няма да спрем да се развиваме и подобряваме.

В този ден изразяваме почит и уважение и към всички наши предшественици. Запазвайки приемствеността, да работим и занапред все така усърдно за развитието на община „Родопи“  и населените места“, се казва в поздравителния адрес.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина